Vakantiehuis Christine

Stupná, Reuzengebergte Tsjechië

                     

 

 

 

 

Titel: Foto van de het terras met op de voorgrond de schommel. - Beschrijving: Foto van de het terras met op de voorgrond de schommel.

W-Achterkant

Z-parkeren

W-oprit

 

 

 

 

Omgeving Stupná

Activiteiten

Indeling woning

Fotoalbum

Prijzen & Beschikbaarheid

Algemene voorwaarden

Contact

Algemene voorwaarden

Reserveren

Een digitale reservering is bindend voor u en voor ons. Het gebruik van de accommodatie is uitsluitend voorbehouden aan de deelnemers zoals die vermeld staan op de reserveringsbevestiging.

 

Betaling

Na bevestiging van de boeking ontvangt u binnen 10 werkdagen een factuur. U dient de aanbetaling van de reissom binnen veertien dagen te voldoen. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aankomst in de vakantiewoning op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij aankomst dient er een waarborgsom van € 100,- te worden betaald aan de beheerder. Bij het verlaten van de woning wordt de waarborgsom, minus eventuele schade, aan u terugbetaald.

Bij boeking binnen 8 weken voldoet u het te betalen bedrag ineens. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de boeking te annuleren.

 

Aankomst en vertrek

De aankomsttijden liggen globaal tussen 15.00 en 20.00 uur; het vertrek dient vóór 10.00 uur plaats te vinden. Eindschoonmaak is inbegrepen, wel afwas en afval opruimen. De vuile was en de sleutel afleveren op het sleutel adres bij de beheerder.

 

Reisbescheiden

Enkele weken voor uw vertrek ontvangt u van ons de reisbescheiden met o.a. het adres van uw vakantiewoning en de naam en telefoonnummer van de beheerder die u wegwijs maakt en de sleutel overhandigt; de routebeschrijving naar uw vakantiebestemming; een gedetailleerde plattegrond en/of routebeschrijving zodat u gemakkelijk uw vakantiewoning bereikt.

Gedurende de reis moet de reiziger in het bezit zijn van de benodigde reisdocumenten, te weten een geldig paspoort (tenminste nog 3 maanden geldig), rijbewijs en groene kaart. De reisbescheiden die u van verhuurder ontvangt dient u voor vertrek goed te controleren.

 

Annulering door de Huurder

Annuleringen dienen per e-mail te worden opgegeven.

  • Bij annulering tot 8 weken voor de dag van aankomst: 50% van de huursom.
  • Bij annulering tot 4 weken voor de dag van aankomst: 100% van de huursom.

 

Annulering door Verhuurder

Indien enige omstandigheden verhuurder noopt tot annulering van de reeds geboekte accommodatie, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder, indien mogelijk onder aanbieding van een alternatief. Bij het niet aanvaarden van dit alternatief zal verhuurder het reeds betaalde bedrag terugstorten. De huurder alleen heeft recht om dit bedrag terug te vorderen.

 

Aansprakelijkheid van de Huurder

Tijdens uw verblijf in uw vakantieaccommodatie bent u als huurder altijd en volledig aansprakelijk voor de geboekte accommodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door uw toedoen en/of door uw medereizende, zal geheel door u vergoed dienen te worden, terstond en aan de verhuurder. Verhuurder is bij voorbaat gerechtigd de huurder altijd en alsnog aansprakelijk te stellen, indien de veroorzaakte schade niet of niet naar behoren is verrekend c.q. de ter plaatse te betalen kosten niet (geheel) door huurder zijn voldaan. Alle hieraan verbonden (incasso)-kosten komen geheel voor rekening van de op de boekingsnota genoemde huurder.

 

Verblijfsvoorwaarden

Bewoning van de accommodatie met meer personen dan per boekingsnota is overeengekomen is niet geoorloofd. Op bezoek komende personen mogen niet blijven overnachten zonder nadrukkelijke toestemming van de verhuurder. Bij het niet nakomen hiervan is de huurovereenkomst onherroepelijk verbroken en opgeheven, zonder enig recht van schadevergoeding.

De huisregels zijn onverbrekelijk onderdeel van de huurovereenkomst en dienen strikt te worden nagekomen. Het plaatsen van een caravan of tent in de tuin van vakantiewoningen is zonder overleg niet toegestaan.

 

Aansprakelijkheid van Verhuurder

Verhuurder kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan of door huurders van gecontracteerde vakantie-accommodatie. Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade die aan uw auto ontstaan is ten gevolge van slechte openbare of privé wegen.